Mini ENG-SP (Xavi Donnay) BO117

55,00 € (58,30 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Mini ENG-SP (Xavi Donnay) BO117

55,00 € (58,30 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Mini is het eerste grote boek over hedendaagse patisserie gewijd aan het kleine formaat, een langverwacht boek dat eindelijk een van de belangrijkste patisseriefamilies bedient. Wat we ooit kenden als petit fours, traditioneel geserveerd aan het einde van een menu, wordt grondig herzien door Xavi Donnay om zo een eigentijds tintje te geven en hun volledige potentieel te verkennen, niet alleen in de context van een restaurant, maar in elk ander type realiteit - banketbakkerijen en patisserieën, zoete tafels, afternoon tea, catering, zoete snacks, onder andere.
 
De verantwoordelijke voor de desserts in het met drie Michelin-sterren bekroonde restaurant Lasarte in Barcelona, winnaar van de Best Pastry Chef in the World award in 2020 (Best Chef Awards), toont een breed repertoire van kenmerkende creaties verdeeld over acht grote families.
 
Tot 65 creaties bekijken alle huidige mogelijkheden van dit type gebak. Een reis die niet alleen de creaties van de auteur verzamelt, maar ook het bezoek van gerenommeerde professionals die met hun talent en persoonlijkheid deelnemen aan het mini-formaat feestje.
 
Tweetalig Spaans-Engels
Hardcover: 352 pagina's
ISBN-13: 978-84-125716-5-3
 
Bestel Stel een vraag