Sugarworks - Piezas de azúcar ENG-ES (Paco Torreblanca) BO022

42,45 € (45,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Sugarworks - Piezas de azúcar ENG-ES (Paco Torreblanca) BO022

42,45 € (45,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Dit is ongetwijfeld het meest persoonlijke en creatieve boek dat Paco Torreblanca ooit heeft geschreven.
Met 'collection of sugarpieces' slaagt de chef-kok een nieuw pad in in verband met het concept van artistieke stukken voor in gebak te maken.
Torreblanca's handen geven suiker magische en verrassende vormen, tussen architectuur en beeldhouwkunst in, transparantie en dekking, licht en schaduw.
 
Nieuwe behandelingen, technieken en toepassingen gerelateerd aan de verschillende soorten suiker: trekken, blazen, gieten, bubble, isomalt, pastillage, ...
 
Het boek bevat de voorbereiding en de recepten van verschillende taarten en desserts, onder welke sommige interessante specialiteiten zoals de bijgewerkte Japanse sponge cakes of dorayakis opvallen.
 
De chef-kok Torreblanca leidt ons met zijn werk in een wandeling langs het pad van kunst, hedendaagse kunst en een efemere kunst die is geconstrueerd met suiker als de belangrijkste grondstof die formeel, conceptueel en technisch het haalt van al het traditionele werk met suiker in gebak.
 
'Collection of sugarpieces', door Paco Torreblanca, bestaat uit twee volumes die elkaar aanvullen. Het eerste deel toont groot-formaat foto's van alle artistieke suiker en chocoladestukjes, taarten en desserts, samen met de opmerkingen van de auteur over elke creatie.
 
Het tweede deel toont alle formules en recepten, naast alle technische informatie met betrekking tot suiker: zijn verschillende types, preparatietechnieken, kookmethoden, toepassingen, enzovoort -dit alles vergezeld van stapsgewijze illustraties.
 
  • Dit boek bestaat alleen in het Engels & Spaans!
 
 
 
Bestel Stel een vraag