Technieken

Chocolate Artist

Chocolate Artist

Personaliseer uw chocolade met ‘Chocolate Artist’! Dé oplossing bij uitstek om unieke pralines, lolly’s en chocolade decoraties te creëren voor elke bijzondere gelegenheid, zoals huwelijken, verjaardagen en geboortes.

Met de ‘Chocolate Artist’-software ontwerpt en bedrukt u zelf transfersheets in een handomdraai!

Aan de hand van de gebruiksvriendelijke software kan u tekst, logo’s en zelfs foto’s uploaden en bewerken. De afbeelding wordt automatisch gecentreerd en gespiegeld, zodat ze nadien precies past in de magneetvorm van uw keuze. Eens klaar voor afdruk print u uw ontwerp op apart verkrijgbare, neutrale transfersheets. U kan ook A4-transfersheets bedrukken en chocolade decoraties maken met behulp van een van de verschillende ‘Chocolate Artist’-sjablonen.

‘Chocolate Artist’-software kan u gratis downloaden. Alvorens te printen, sluit u de speciale USB-printsleutel (ART1001) aan op uw PC, waardoor u toegang krijgt tot de printfunctie van het programma. Neutrale transfersheets in verschillende formaten en printercartridges met eetbare inkt, compatibel met een selectie standaard inkjetprinters, zijn apart verkrijgbaar.

‘Chocolate Artist’ geeft een optimaal resultaat op witte chocolade. Indien u melkchocolade of pure chocolade wil personaliseren, raden wij u aan het bedrukte transfervel voor te behandelen met een dunne laag witte kleurstof.

Met ‘Chocolate Artist’ bepaalt u bovendien zelf de minimumoplage. U kan dus ook kleine bestellingen probleemloos printen en snel laten leveren. Voor grotere oplages kan het echter interessant zijn te kiezen voor de voorbedrukte transfersheets van Chocolate World.