Nieuws

Say it with chocolate

Say it with chocolate!

We hoeven jullie niet te vertellen dat de laatste weken zeer bijzonder waren voor ons allemaal. Het voelt alsof iemand op een resetknop heeft gedrukt waardoor we ons terug realiseren wat het allerbelangrijkste is in ons leven.

Laten we daarom de tijd nemen om “dank u” te zeggen aan iedereen rondom ons die deze 2 simpele woorden verdient en om “ik mis je” te zeggen aan onze vrienden en familie die we al een tijdje niet meer zien…

Chocolate World vond het een goed idee om dit te doen met chocolade.

Om dit mogelijk te maken, creëerden we 2 nieuwe tabletten die we uitzonderlijk aanbieden samen met een geschikte verpakking, een sticker waarop klanten een persoonlijke boodschap voor hun geliefden en kennissen kwijt kunnen en 2 reclameposters om op te hangen in uw winkel.

Alle klanten die naar uw winkel komen of die online bestellen uit uw assortiment, kunnen deze chocolade tabletten kopen in de juiste verpakking. Ze kunnen ook een persoonlijke boodschap meegeven om hun geliefde(n) te verrassen met dit hartverwarmend gebaar.

CW0001

Een “SAY IT WITH CHOCOLATE” set ter waarde van 200 EUR:

• Set CW0001: Een assortiment van 10 polycarbonaat vormen “Thank You” of “I miss you” tabletten (5 stuks van elk)

• Set CW0002: Een assortiment van 10 polycarbonaat vormen “Thank You” tabletten

• Set CW0003: Een assortiment van 10 polycarbonaat vormen “I miss you” tabletten

plus in elke set:

• 250 transparante zakjes met een zelfklevende strook.

• 250 stickers waarop een persoonlijke boodschap kan geschreven worden.

• 2 x A2 reclameposters om in uw winkel op te hangen.

Chocolate World zal een deel van de opbrengst van alle verkochte sets doneren aan de "Koning Boudewijnstichting" om zo de medische hulp en bijstand in zorg- en bejaardentehuizen te steunen en zo samen te werken aan een betere samenleving!

Door referenties CW0001, CW0002 of CW0003 te gebruiken kan u online via onze webshop chocolateworld.be een bestelling plaatsen voor een complete set.

U kan ons ook contacteren via info@chocolateworld.be om uw bestelling door te geven.

Deel het nieuws, maar vooral: deel de liefde!

Chocolate World Team