FAQ

Artikelen retourneren

ARTIKELEN RETOURNEREN

Chocolate World streeft naar optimale klantentevredenheid door u producten van de hoogste kwaliteit en de best mogelijke service aan te bieden.

Mocht u, om welke reden dan ook, niet volledig tevreden zijn met uw aankoop, kan u uw online bestelling herroepen binnen de 14 kalenderdagen, vanaf de dag die volgt op de levering van uw bestelling.

Uw retouraanvraag kan u eenvoudig indienen door ons een bericht te sturen via onze contactpagina of door rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via het e-mailadres info@chocolateworld.be, of telefonisch tijdens kantooruren op het nummer +32 (0)3 216 44 27.

Wij verzoeken u de producten ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking aan ons terug te bezorgen. Bij het terugsturen van uw bestelling kunnen transportkosten in rekening gebracht worden, tenzij er sprake is van schade bij levering, of indien artikelen verkeerd door ons werden geleverd.

Van zodra wij uw retourzending ontvangen en verwerkt hebben, kan u ervoor kiezen de producten om te ruilen, de aankoopwaarde ervan om te zetten in een tegoed of vragen om terugbetaling van uw aankoop. Voor bepaalde artikelen in ons assortiment zijn specifieke voorwaarden van toepassing.

Alle details kan u hier nalezen.